pondělí 14. března 2016

Sauna oblek / relax

Ahoj všem! Dnes bych vám chtěla představit nebíčko na zemi a tím je SAUNA OBLEK. Znáte ten pocit kdy vás všechno bolí a nebo jste promrzlý až na kost z tý věčný zimy? Tak tohle je něco pro vás.
 


Tento zázrak se skládá z velkého dílu na nohy a bříško a pak jsou k tomu dva díly na ruce. Ruce si balím do sauna obleku zřídka kdy, jen když se chci pořádně zpotit, protože s nimi je to docela záhul.

Rozhodla jsem se, že po docela dlouhé době ho budu používat zas každý den. Né jen, že je to perfektní relax, ale pomůže vám to shodit i přebytečná kila, protože urychluje metabolizmus a spaluje a štěpí nepotřebný tuk. Ze zkušenosti to mohu potvrdit. Moje sestra, která ho jednu dobu používala pravidelně každý den, zhubla vážně dost. 

Další plus je to, že z těla díky obleku vylučujete škodlivé látky, odpadní látky jako jedy, těžké kovy. Dále aktivuje hormony a enzymy. A to nejdůležitější (aspoň pro mě) - ODSTRAŇUJE ÚNAVU.

Vše se děje díky dlouhým infračerveným paprskům, které jsou naprosto bezpečné. Paprsky pronikají organismem do pokožních tkání, svalů, kostí, vnitřností kde vyvolávají prohřátí. 


Díky mašince, která je k tomu napojena, si můžete nastavit čas i počet stupňů. Nejlepší je začínat na 40 °C a pak pomalu přidávat aby si na to vaše tělo zvyklo. 

Vlastnosti: 
1. usnadňuje redukci hmotnosti těla, přičemž znesnadňuje opětovné ukládání tuků 
2. urychluje štěpení tuků pocením a tím i jejich vylučování 
3. aktivuje funkce těla vylučováním odpadních látek z těla jako jsou těžké kovy a jedy, přičemž aktivuje hormony a enzymy 
4. urychluje metabolismus a zpracování živin a eliminuje únavu 
5. přináší úlevu při bolestech svalů odplavením kyseliny mléčné, přičemž zvyšuje psychickou odolnost a zlepšuje náladu 
6. zdokonaluje imunitní systém a brzdí rozvoj nádorových buněk 
7. snižuje tvorbu zánětů 
8. zvýšení efektivity funkcí organismu



Jediná nevýhoda je cena. Tento oblek jsme pořídili před 4 lety za cca 10 tisíc českých korun, ale musim říct, že se vám to vrátí, protože pokud budete na tuto proceduru chodit do různých studií, kterých je požehnaně, tak vás stojí například 2 000 kč za 10 vstupů. Takto si to doma můžeme využívat jak se nám zlíbí.


Doporučila bych to úplně všem! Kam se hrabe tradiční sauna? Takhle se vám krásně dýchá a dokonce je to mnohem zdravější a účinnější. Vyhledejte si ve vašem okolí nějaké studio, které tuhle službu poskytuje a hned si to utíkejte zkusit. Zaručuji vám, že si vybudujete novou závislost.
Šárinxx

2 komentáře:

  1. Jéé, to je super! To bych taky potřebovala :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš možnost někde poblíž, tak to rozhodně doporučuji! Už nebudeš chtít vylézt :D :-)

      Vymazat