neděle 21. února 2016

HAUL / únor2016



Ahoj všem! Dnes jsem si pro vás připravila Haul za měsíc únor/február, sice měsíc ještě neskončil, ale dala jsem si radši dokonce měsíce stopku :D . Tentokrát jsem moc neutrácela za oblečení, ale spíš za to ostatní. 

Tak začla bych asi tím nejdražším a nejlepším. Dlouho se mi doma povalovala zrcadlovka od Olympusu, ale kvůli její velikosti, jsem jí nikam moc netahala. Proto jsem si pořídila foťáček, taky od Olympusu a to PEN E-PL6 bílý. Musim říct, že jsem naprosto spokojená a uchvácená tím jaký krásný fotky fotí. Je lehce přenosný, dizajnově nádherný a podle mého názoru je výkonově lepší než ta zrcadlovka. No nekup to ! :D


Dál bych se zaměřila na produkty od mé oblíbené značky Yves Rocher
Prvním úlovkem byla tužka na rty (7,40€),  v odstínu 21 Mauve Boisé, a jsem neskutečně spokojená. Né jen že se snadno roztírá, ale má krásnou barvu, kterou jsem hledala u rtěnek. 
A druhý úlovek je korektor (7,90€), v odstínu Rosé Clair, který jsem ještě nezkoušela, ale hned jak mi dojde moje stálice od Catrice, tak je na řadě.



Tento měsíc mě nejvíc lákal obchod  L'Occitane, kde si koupila nejednu věc.
 Nejvíc jsem spokojená s CC hydratačním krémem (28,00€) s pivonkovým extraktem. Voní úžasně, ale ta pleť? To je něco dokonalýho. Má v sobě perleťové částice, které vmasírujete do pokožky a pak máte pleť jak dětskou prdýlku a ještě ke všemu rozzářenou jak ranní sluníčko. Sice nemám problém s akné, ale za to nemám sjednocenou barvu pleti a tenhle krém má v sobě pigmenty, které mi tu barvu zocelí. Pokud bych měla doporučit aspoň jednu věc, tak by to určitě byla tahle! 
Další produkt je omlazující pleťový olej (89,00€). Sice mi je 20 let a extra vrásky nemám, ale proč se o sebe nestarat co nejdřív? Lepší je předejít vzniku vráskám, než-li se jich po výskytu zbavovat. Ještě jsem ho nezkoušela, ale za chvilku je na řadě.
Ze stejné řady jako olejíček, jsem si pořídila Divine- oční starostlivost (57,00€). Jelikož trpím tmavými kruhy pod očima a občas mám opuchlý dolní váčky, tak jsem tomu prostě neodolala. Zkoušela jsem už všechno možný a nikdy jsem se toho nezbavila, ale neztrácím naději. Doufám, že umí zázraky!

To nejvoňavější na konec produktů od L'Occitane - VOŇAVKY! Všichni v mém okolí ví, že jsem blázen co se týče voňavek. Nikdy nemám šanci to celé vypotřebovat, ale stejně jich nikdy není dost. První je toaletní voda Neroli & Orchidea (56,00 €). Já k tomu snad ani nemám co psát. Za prvý nejsem specialista co se týče popisování vůní a za druhý vždy, když k tomu přivoním tak mi dojdou slova. Patří mezi moje oblíbence a vím, že až mi dojde tak není poslední!
Druhá toaletka je nová limitovaná edice Třešňový květ (36,00 €). Pořídily jsme si s Domčou tu stejnou, protože voní vážně skvěle. Je to ovocná, svěží a příjemná vůně. Hned jsme se do ní zamilovali.Ze stejné edice jako Třešňový květ jsem si pořídila i mýdlo (5,50€).







Miluju vůně a proto se ráda vracím do Manufaktury.
Tenhle měsíc mě nejvíc zaujala řada z mrtvého moře, protože už od malička slyším jaký má blahodárný účinky na kůži.
První produkt je regenerační vlasový balzám (7,20€). Už po prvním použití jsem měla vlasy heboučký a lesklý. Mám suché a kudrnaté vlasy, proto si to bez balzámů nebo kondicionérů nemůžu představit.
Dále z mrtvého moře mám mandlový olej do koupele (6,20€). Samozřejmě ho hned musela zkusit mamka a vychvalovala si ho. Měla heboučkou pokožku, která voněla dlouho po tom.
Poslední dobou mám mnohem hezčí nehty než dřív. Rychleji rostou a jsou pořádně tvrdé. Určitě v tom má prsty i tenhle olej na nehty (4,60€).
Ach! Bombičky jsou moje slabost. TA VŮNĚ? mňam mňam 
Vonná kulička s bambuckým máslem (3,15€). V předminulým článku na ně Domča dělala recenzi a naprosto ve všem s ní souhlasím.
Svíčka, která ani nevím kolik stála a ani jsem jí nepálila, ale už teď vim, že bude skvělá!







Další zastávka je u bijou. Nejradši nakupuju bijouterii v Bijou Brigitte, protože tam maj vždy velký výběr a super kvalitu.
Ani je nejak popisovat nemusím, prostě se mi ty věcičky vzhledově líbí! :D
1.náhrdelník 19,95€
2. náhrdelník 24,95€
3. náušnice 14,95€




Oblečení! Sice toho tento měsíc moc není, ale stejně mám radost z každé koupené věci.
Jak jistě víte, tak v posledním čase dost letí roláky a i když jsem je jako malá nesnášela, tak teď všude možně po obchodech pokukuju jestli nějaký nespatřím!
Pořídila jsem si 3. A Ano potřebují vyžehlit! :D
 Šedivý je z Tezenisu ( už nevím přesně kolik ale zhruba 10-15€)
Černý je taky z tezenisu, jen má kratší rukávy a menší rolák (8,90€)
A bordový je z New Yorkeru (6,95€)


Největší radost mi, ale udělala džínová bundička z Marks&Spencera (43,95€). I když jsem si dřív myslela, že tam najdu kousky jen pro starší generaci, tak od té doby co si tam chodím pro jídlo, jsem radikálně změnila názor. Našla jsem si tam tolik kvalitních a krásných kousků, že nemůžu říct křivého slova ! Jak jídlo tak oblečení stojí za to!


A poslední je MATCHA tea (24,95€), který jsem ještě nezkoušela, protože si chci někde sehnat tu bambusovou tyčku na míchání :D , ale těšim se!


Co jste si za měsíc únor koupili vy? 
Šárinxx

Žádné komentáře:

Okomentovat